Lietuvos Kultūros Institutas
Kultūros naujienos, Projekto Londonas naujienos

Kvietimas leidykloms dalyvauti nacionaliniame Lietuvos stende tarptautinėje Londono knygų mugėje 2017 m. kovo 14–16 d.

Lietuvos kultūros institutas

Lietuvos kultūros institutas organizuoja Lietuvos nacionalinį stendą tarptautinėje Londono knygų mugėje š. m. kovo 14-16 d. ir kviečia leidėjus bendradarbiauti. Leidėjams suteikiama galimybė stendo ekspozicijai pasiūlyti naujausių lietuvių autorių knygų (grožinės literatūros, poezijos, humanistikos, meno albumų arba pažintinės bei laisvalaikio literatūros), kurias būtų galima pristatyti Jungtinės Karalystės leidėjams, sudominti juos versti šias knygas į anglų kalbą ir išleisti jas Jungtinėje Karalystėje. Atkreipiame dėmesį, kad siūlomi leidiniai turi atitikti vieną iš išvardintų leidinių grupių, Lietuvos kultūros institutas atrinkdamas leidinius pirmenybę teiks tarptautiniuose ir nacionaliniuose konkursuose įvertintiems leidiniams, taip pat dvikalbiams arba išleistiems anglų kalba.

Leidinių sąrašą (iš ne daugiau nei 5 leidinių, su nuorodomis į platesnę informaciją apie leidinius) iki vasario 13 d. prašome siųsti Rūtai Statulevičiūtei-Kaučikienei el. paštu  ruta.kaucikiene@lithuanianculture.lt.

Taip pat į mugę vykstantiems leidėjams yra siūloma galimybė nacionaliniame stende naudotis darbo vieta verslo susitikimams ir gauti bilietą į mugę. Dėl šios galimybės prašome iki vasario 15 d. susisiekti su Rūta Nanartavičiūte el. paštu ruta.nanartaviciute@lithuanianculture.lt.

Daugiau informacijos apie mugę: www.londonbookfair.co.uk.

Išsamesnės informacijos teiraukitės: Rūta Nanartavičiūtė, tel. (8 5) 2405624 arba el. paštu ruta.nanartaviciute@lithuanianculture.lt.