Lietuvos Kultūros Institutas
Kultūros naujienos

„Instagram” paskyros užgrobimai 2022!

Lietuvos kultūros institutas
Instagram pranešimų tinklelis

Fragmentas iš tapytojo Petro Lincevičiaus prisistatymo Instituto paskyroje 2021 m.

Lietuvos kultūros institutas kviečia menininkus dalyvauti išskirtiniame 2022 m. Instituto „Instagram“ paskyros užgrobime ir drauge paminėti Jono Meko 100-ųjų gimimo metų sukaktį!

Jus įkvepia Jono Meko gyvenimas, kinas, dienoraščiai, poezija? Norėtumėte pasidalyti kūriniais, skirtais J. Mekui ir kūrybinio genijaus refleksijomis: video darbais, fotografijomis, koliažais, muzikos įrašais ir garso kūriniais, poezija, tekstais, kt.? Iki sausio 31 dienos 23 val. 59 min. užpildykite šią trumpą anketą https://forms.office.com/r/3dWG7sS602  ir gaukite vieną iš 20 kvietimų į virtualią Instituto rezidenciją!

Prisistatymui gali būti skiriama nuo 1 iki 5 dienų. Jūsų prisistatymui Instituto „Instagram” paskyroje skiriamų pranešinų ir istorijų skaičius bus derinamas asmeniškai, paisant taisyklės – 3 pranešimai ir 5 istorijos per parą. Prisistatymo metu taip pat galėsite pristatyti ir kitus savo kūrinius.

Savarankiški menininkų prisistatymai Instituto „Instgaram“ paskyroje vyks jau trečius metus. Per šį 20202021 m. savo kūrinius pristatė 95 Lietuvos menininkai|ės, tyrėjai|os ir jų kolektyvai, veikiantys Lietuvoje, Australijoje, Belgijoje, Italijoje, Izraelyje, Lenkijoje, Prancūzijoje, Pietų Korėjoje, Vokietijoje ir kitose pasaulio šalyse. Sekėjams buvo pristatytos speciali kuratorinė rubrika iš Italijos. Užsukite į Instituto paskyrą, kurioje galite pristatyti ir savo kūrybą!

Jei kiltų klausimų – rašykite ruta.kaucikiene@lithuanianculture.lt