Lietuvos Kultūros Institutas

* As A Journal

* AS A JOURNAL naujienos, Instituto veikla, Kultūros naujienos

Žurnalo „Forest as a Journal” kūrėjai kviečia į susitikimą Kauno bienalėje

Lietuvos kultūros institutas
Žurnalas

Jono Balsevičiaus nuotrauka

Lietuvos kultūros institutas kviečia į naujojo kultūros žurnalo * as a Journal pirmojo numerio pristatymą Kauno bienalės atidarymo savaitgalį – lapkričio 13 d. 15:30 val. „Krepšinio namuose“ (Santakos g. 11, Kaunas).

Pristatyme dalyvaus ir pirmojo numerio „Forest as a Journal” temą įgarsins žurnalo redaktorė Kotryna Lingienė, pirmojo numerio sudarytojai Jurga Daubaraitė ir Jonas Žukauskas, numeryje pristatomo kūrinio „Currents” bendraautoriai Lina Lapelytė ir Mantas Petraitis. Pokalbį moderuos žurnalistė Indrė Kaminckaitė.

Pirmasis žurnalo numeris „Forest as a Journal“ yra skirtas miško temai, kurią su būriu bendradarbių išvystė kviestiniai šio numerio sudarytojai, architektų, tyrėjų duetas Jurga Daubaraitė ir Jonas Žukauskas. Sudarytojai kviečia į mišką pažvelgti kaip į žmogaus sukonstruotą erdvę, kuri neišvengiamai priklauso nuo jo veiksmų: „tai nebėra gamta, veikiau infrastruktūra, natūralių sistemų aplinka, kuri yra valdoma, eksploatuojama ir reguliuojama žmogaus intervencijų, technologijų, industrijų, institucijų ir agentūrų“.

Daugiau apie žurnalą, pirmajame numeryje pristatomus kūrėjus ir tyrėjus skaitykite https://tinyurl.com/bzj8nm3y

 

Renginio metu bus galima įsigyti naująjį „Forest as a Journal“!

 

Renginyje dalyvauti gali pateikę Galimybių pasus.

Nosį ir veidą dengiančių apsauginių kaukių dėvėjimas renginio metu yra privalomas.