Lietuvos Kultūros Institutas
Kultūros naujienos

Programa „Europa piliečiams“ kviečia į 2014 – 2020 m. virtualų uždarymo renginį

Lietuvos kultūros institutas
renginio plakatas

2014 – 2020 metų laikotarpio Europos Sąjungos programos „Europa piliečiams” įgyvendinimas jau baigėsi, tad 2021 m. kovo 17 d. programos kontaktų biuras kviečia į virtualų uždarymo renginį, kuriame apibendrins šios programos pasiekimus, aptars, kaip joje sekėsi Lietuvos organizacijoms ir pristatys ateities perspektyvas.

Renginyje dalyvaus Europos Komisijos atstovė Jutta König-Georgiades (Teisingumo GD), kuri apžvelgs programos pasiekimus Europos mastu per septynerių metų laikotarpį, o taip pat trumpai pristatys „Piliečių, lygybės, teisių ir vertybių” programą, į kurią nuo 2021 metų įsilieja programa „Europa piliečiams”. Besidomintiems, kokios veiklos kryptys artimiausiu metu vienys Europos institucijas ar tarptautiniuose projektuose siekiantiems atspindėti europines tendencijas, bus įdomu išgirsti Europos Komisijos atstovybės Lietuvoje vadovės Agnės Kazlauskaitės pranešimą apie Europos Sąjungos prioritetus. Lietuvos organizacijų dalyvavimą „Europa piliečiams” programoje 2014 – 2020 metais apžvelgs programos koordinatorė Lietuvoje Asta Visminaitė. Apie realias sėkmės istorijas diskutuos projektus įgyvendinusios organizacijos: Giedrė Tumosaitė pristatys Atviros Lietuvos Fondo patirtį, Neringa Jurčiukonytė – Nacionalinio socialinės integracijos instituto projektus, o Vilmantas Kizis – Kelmės rajono savivaldybės dalyvavimą programoje (moderuoja Agnieška Avin).

Registruokitės į renginį jau dabar https://bit.ly/3cebhYv ir kovo 17 d. 14:00 – 16:30 val. junkitės į atsiųstą renginio nuorodą (ją gausite el. paštu kovo 16 d.)

Renginio programa