Lietuvos Kultūros Institutas
Kultūros naujienos

„Instagram“ paskyros užgrobimas!

Lietuvos kultūros institutas

Lietuvos kultūros institutas kviečia menininkus 2020 metais „užgrobti” Instituto paskyrą ir joje pristatyti savo kūrybą. Iki gruodžio 23 dienos siųskite savo trumpus kūrybinius prisistatymus ir ketinamos naudoti medžiagos pavyzdžius el. paštu komunikacija@lithuanianculture.lt! Pasirinktuosius infromuosime dar iki Naujųjų metų!

12 pasirinktų menininkų pakviesime po vieną kartą per mėnesį 5 dienas iš eilės pašeimininkauti Instituto paskyroje. Galėsite įrašų sraute ir istorijose skelbti savo vaizdinę (iliustracijas, fotografijas, video medžiagą ir pan.) ir tekstinę (pavyzdžiui, kūrinių citatas, aprašymus, įvertinimus ir pan. anglų kalba) informaciją.

Per vieną užgrobimo dieną galėsite paskelbti iki 3 įrašų naujienų sraute ir iki 15 istorijų (o gal susitarsime kitaip ;)). Paskaičiuokime:

5 dienos x 3 įrašai = 15 įrašų;

15 istorijų x 5 dienos = 65 istorijos.

Žinią apie kiekvieną prasidedantį „užgrobimą” kiekvieną kartą išplatinsime kitais Instituto socialiniais tinklais – „Facebook” ir „Twitter”. Kartu su jumis kviesime stebėti ir džiaugtis jūsų pasirodymais Instituto IG!

Net neabejojame, kad apie piktavališkus pokštus net negalvojate, bet primename, kad būsimų pranešimų turinys turės atitikti etines ir teisines normas, juose negalės būti neapykantą ir smurtą kurstančios informacijos, reklaminio turinio.

Pirmenybę teiksime menininkams, gebantiems savo kūrybą pristatyti vizualiai ir išradingai. Tikslios užgrobimų datos, šeimininkavimo sąlygos bus suderintos su pasirinktais menininkais.

Instituto paskyra socialiniame tinkle „Instagram“ galite peržiūrėti pagal šią nuorodą.