Lietuvos Kultūros Institutas
Kultūros naujienos, Projekto Londonas naujienos

Kvietimas leidykloms dalyvauti Lietuvos stende Londono knygų mugėje balandžio 12–14 d.

Lietuvos kultūros institutas

Kvietimas leidykloms dalyvauti nacionaliniame Lietuvos stende tarptautinėje Londono knygų mugėje 2016 m. balandžio 12–14 d.

 Lietuvos kultūros institutas organizuoja Lietuvos nacionalinį stendą tarptautinėje Londono knygų mugėje š. m. balandžio 12-14 d. ir kviečia leidėjus bendradarbiauti. Leidėjams suteikiama galimybė stendo ekspozicijai pasiūlyti naujausių lietuvių autorių knygų (grožinės literatūros, poezijos, humanistikos, laisvalaikio, meno, etc.), kuriuos būtų galima pristatyti užsienio leidėjams versti ir išleisti Jungtinėje Karalystėje.

Taip pat į mugę vykstantys leidėjai Lietuvos stende gali naudotis darbo vieta susitikimams, iš anksto tai suderinę su LKI atstovais.

Leidinių sąrašo (ne daugiau 5 leidinių, su nuorodomis į platesnę informaciją apie leidinius) laukiame iki kovo 18 d., siųsti Rūtai Statulevičiūtei-Kaučikienei el. paštu  ruta.kaucikiene@lithuanianculture.lt.

Daugiau informacijos apie mugę: www.londonbookfair.co.uk.

Išsamesnės informacijos teiraukitės: Rūta Nanartavičiūtė, tel. (8 5) 2405624 arba el. paštu ruta.nanartaviciute@lithuanianculture.lt.